Een halve eeuw [in] beweging : een kroniek van de Vlaamse holebibeweging. - Hellinck, Bart (Gent : FWH, 2002)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Brochure uitgegeven n.a.v. 25e verjaardag van de Federatie Werkgroepen Homoseksualiteit ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie