Jeugdige zondaars te Konstantinopel. - Kuiper, Feenstra E.T. (Tilburg : Stichting De Vernis)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Integrale herdruk van de uitgave van 1905 ; Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie