Operaties aan geslachtsorganen. - Protestantse Stichting ter bevordering van Verantwoorde Gezinsvorming (PSVG) (Den Haag : PSVG)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Fonds Suzan Daniel (FSD)F/96/015
Nederlands
Monografie