Van Verzet tot Koude Oorlog, 1940-1949 : machtsstrijd om het ABVV. - Hemmerijckx, Rik (Gent Gent : VUBpress Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis, 2003)
Bibliotheek François Vercammen
Nederlands
Monografie