Het socialistische strijdlied begeesterde miljoenen [Bladmuziek]. - Bond Moyson; Socialistische Vooruitziende Vrouwen (SVV); Socialistische Mutualiteiten (SVV, 1976)
Deze brochure bevat volgende liederen
Weg de oorlog!
Socialisten-marsch
Het lied van Marianne
Kameraadschapslied
Hallen Kortrijk 19/9/76
Nederlands
Partituur
Keywords: strijdliederen