Lesbisch moederschap : praktijk en theorie. Een onderzoek. - Geerlings, Jeanette; van der Meer, Marion (Utrecht : Interfacultaire Werkgroep Homostudies Rijksuniversiteit Utrecht)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie