Rood met witte stippen [Bladmuziek] : liedboek voor Nederland en België NJN - CJN - KJN - BJN. (Haarlem : Kommune Fresh Life)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Beautiful People
Homo Ludens
Inklusief denken
De waarheid is konkreet
Bhagavatgita
Nooit meer stil
The last seven Days
The universal Soldier
Kleinbeeld van een nacht
Turn turn turn
Ruby Tuesday
Revolution
Ballad of Hollis Brown
Drop out
Little boxes
O Freedom
We shall overcome
Donna Donna
Only a Pawn in their Game
Een ziek geweest man in een loden jas
Strandwandeling
Te gaan is er zoveel
Het ei
Een pier gelijk
Hans Beimler
Mamita mia
Lied der internationalen brigaden
Hemingway - for whom the bell tolls
Peking Review
Chairman Mao Tse Tung
Die Arbeitsmänner
Das Einheitsfrontlied
Die Thälmann-Kolonne
Marschlied der Nationalen Volksarmee
Brüder, zur Sonne, zur Freiheit
Die Internationale
Homeward Bound
De Internationale
Comrade Yang Shui-Tsai
Chairman Mao
Editorial of People's Daily - 1967
Mao
Editorial of red Flag - 1967
Mao
Marten Tolk en George Noordanus
Wij lopen vooruit
Lied van de stad
Verstandig en lief
Wy don't we do it in the Road?
Afrika bidt
Voorbeden op goede vrijdag
Angst
De nabestaande
De discipel
Twijfel
Levensloop
Onder ons
Welterusten mijnheer de presidant
I've got to know
Mothers of Invention
Michael
Rabindranath tagore
Avondmaalavond
Ze hebben onze vracht meegenomen
Dagsluiting
Graf te Blauwhuis
Van de ouwe Sjienezen
Hun vreten - ons geweten
Groeten uit Vietnam en omstreken
De vluchteling
Mikis Theodorakis
Verdonken vlinder
Maagdenhuislied 1
Maagdenhuislied 2
Maagdenhuislied 3
Suzanne
The People are scratching
The Gospel according to St. John - chapter 1
Romeinen 12
De zaligsprekingen
De liefde
Eert de overheid
De nieuwe hemel en de nieuwe aarde
Moeder wat is er mis met deze planeet?
Moeder waar zijn de vlinders gebleven?
Oxford Town
Bob Dylan's Dream
Don't think twice it's allright
A hard rain is gonna fall
Bob Dylan's Blues
Masters of War
Song to Woody
Blowing in the Wind
House of the rising Sun
Man of constant Sorrow
Talking World War III Blues
All I really want do to
With God on our Side
The Times they are a-changing
Like a rolling Stone
Highway 61 revisited
Another Time
I am a Rock
Losbladig ; Archief Herman J. Claeys
Nederlands
Engels
Duits
Bladmuziek
Keywords: liederen