Homofilmmap : een werkstuk van 'Werkgroep Film & Video' van de Federatie Werkgroepen Homofilie. - Federatie Werkgroepen Homofilie (FWH) (Antwerpen : FWH)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie