Verzameling der volledige kluchtige en politieke liederen [Bladmuziek] : aanhangsel 'De vetjes' - Waeri, P. (Gent : Geschiedkundige Heruitgeverij.)
Deze bundel bevat volgende liederen
De Biecht
Viool en Fluit
De Vogelpik
De grendel en de klink
De broek van Adam
De Biën
De Stier
Zijn dagelijksch gebruik
De notenkraker
De krekel en de puid
't Fluitje
't Pluimke
De Schoten
't Kegelspel
Pst, pst
Het vertrek der jagers te paard van Gent naar Doornijk
De nieuwe spuitmachien
't Sleutelgat
De Schepping
De Stront
De Clarinetzak
De Teerlingen
Adam en Eva
De Regen
't Lanteerntje
Klachten van Peere en Meere
Sequah
De lepels
Facsimile-herdruk
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen