Homoseksuelen in de geschiedenis : over ambivalentie in maatschappij, literatuur en beeldende kunst - Rowse, A.L.; Flothuis, Mea (Amsterdam : Arbeiderspers, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie