Nieuwsgierig en afwerend : homosexualiteit en jongeren in het buurtgerichte jongerenwerk - Veenbaas, Redbad; Noorda, Jaap; Bik, Nel Arnold (Amsterdam : Instituut jeugd en welzijn.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie