'Vrije' keuze : hoe binnen Youth for Christ homoseksualiteit wordt onderdrukt - van Dooren, Berend; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC; Duivenvoorde, Frank; van Grinkel, Wouter (Amsterdam : NVIH COC, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure