Hepatitis B vaccinatie onder jonge homosexuele mannen in Nederland - Merkelbach, Jille; Westerop, Steven (Leiden : [Interfacultaire Werkgroep Homostudies Utrecht], 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie