Homoseksualiteit - Masters, W.H.; Vertaalgroep Administratief Centrum Bergeyk; Johnson, Virginia E.; Everaerd, Walter (Deventer : Van Loghum Slaterus, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Oorspronkelijke titel : Homosexuality in perspective
Met bibliogr., verklarende woordenlijst en zakenreg.
Nederlands
Monografie