Politie op school. - ACOD-gewest Limburg; ACOD-sector Onderwijs (Hasselt : ACOD)
Sevi
Informatieve brochure opgesteld door syndicale onderwijsmensen betreffende de politionele problematiek in scholen
Nederlands
Brochure