Het opstandige lied [Bladmuziek] - Sanders, Paul F.; Keja, Joh. F. (Amsterdam : Ontwikkeling.)
Deze publicatie bevat volgende liederen
Aan de strijders
Boodschap op de hei
Mijnwerkerslied
De gevangene
Rondedans
Claegh--liedeken
Vrijheidslied
Roode vlag
Stort, o arbeiders
Socialistenmarsch
Mariannelied
Soldatenliedje
De afscheidshymne
Wij Geuskens willen singhen
Volk, ontwaak!
De jonge garde
De nieuwe tijd
De carmagnole
Wijl ons niemand heeft bevrijd
Nederlands
Partituur
Keywords: liederen; strijdliederen; partituren