Lust, last, keuze : denken over lesbisch bestaan : perspectieven voor vrouwenhulpverlening. - Gelauff, Clementine (Amsterdam : An Dekker Schorerstichting, 1988)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie