Conspiration pour l'égalité dite de Babeuf; 2 tomes. - Buonarroti, Ph. (Bruxelles : A la Librairie romantique, 1828)
Bibliotheek E. Anseele
Het eerste deel werd gedrukt bij Van Geel en Cautaerts; het tweede door de Librairie romantique
Frans
Monografie