De oorsprong van den oorlog : verzameling van diplomatieke stukken. - Anonymus ('s-Gravenhage : Nijhoff, 1914)
Bibliotheek E. Anseele
Getrouwe en onverkorte vertaling van het Russische Oranjeboek
Nederlands
Brochure