Mijn dochter lesbisch of hetero : Marjan blijft Marjan : een getuigenis - Baes, Chris (Gent : Werkgroep Ouders Gent, 1999)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Deel van persmap sensibiliseringscampagne 'Hoe je ook bent geaard, thuis word je aanvaard'
Nederlands
Brochure