Sexualiteit bij Nederlanders : de kans op integratie van de homosexuele belevingswijze - Straver, Cees J. (Den Haag : NVSH, 1969)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Studiecongres gehouden te Utrecht op zaterdag 29 november 1969
Nederlands
Brochure