Anne-Marie de Wuestenraedt - Gronon, Rose; Daems, Luc (Wommelgem : Den Gulden Engel, 1987)
De oorspronkelijke Franse publicatie van Anne-Marie de Wuestenraedt verscheen in heel beperkte oplage onder Rose Gronons eigen naam Marthe Bellefroid. In het voorjaar van 1987 bezorgde Uitgeverij Den Gulden engel de vertaling van Luc Daems, die eveneens het begeleidend essay Silhouetten van de schimmenspeler schreef.
Met een begeleidend essay van Luc Daems
Frans
Monografie
Keywords: Grauls, Frans-Victor.