De baan in goede banen : onderzoek naar anonieme ontmoetingsplaatsen van mannen die homoseksuele kontakten zoeken - de Vent, T.; Rijksuniversiteit te Utrecht (RUU); Meijer, B. (Utrecht : RUU, 1986)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Scriptie
Nederlands
Monografie