Onze strijd in de Tweede Kamer voor het Nederlandsche volk geschetst door de Sociaal Democratische Kamerleden. 3. : Financiën. - Anonymus (Amsterdam : van Kuijkhof)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure