Sociaaldemokratische liederenbundel [Bladmuziek]. (Rotterdam : Masereeuw & Bouten)
Bibliotheek E. Anseele
Deze bundel bevat volgenden liederen
Vrijheidslied
Socialistenmarsch
De Nieuwe Tijd
De Internationale
De Arbeid
Achturen-Marsch
Recht voor Allen
De Marsch der Arbeiders
Meilied
Vaandellied
Mariannelied
Lijden en strijden
Voor de Vrijheid
Ons hart verkrijgt gij nooit!
Aan de Vrijheid
Morgenrood
Op het Kerkhof
Aan de Roode Vaan!
Ten Strijd!
Vergeet hen niet
Volhardingslied
Kent gij dat volk?
Op, Proletaren!
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; sociaaldemocratie