Homoseksualiteit bestaat niet : theorie en praktijk ten aanzien van homoseksueel gedrag binnen de Islam en samenlevingen in het Midden-Oosten - De Groot, Iet (Amsterdam : Iet De Groot.)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Artikel