Veranderingen in de theorie en tactiek der sociaal-democratie. - Kampffmeyer, Paul; Reyndorp, B. (Rotterdam : Brusse, 1905)
Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek
Nederlands
Brochure
Keywords: Vrijzinnige Werkmansbibliotheek