Een woord tot het verstand en hart van de Rotterdamsche werklieden en hunne vrouwen. - Anonymus (Rotterdam : Rotterdamschen Bestuurdersbond, 1907)
Bibliotheek E. Anseele
Een aansporing tot belangstelling in en plichtsbetrachting jegens de vakvereenigingen
Nederlands
Brochure