Zeden en straffen : discussienota over de zedelijkheidswetgeving - Brongersma, E.; Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : NVIH COC, 1984)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie