Bijlagen bij de brief van de NVIH COC aan de vaste kamerkommissie voor Volksgezondheid, subkommissie Sekten. - Nederlandse Vereniging tot Integratie van Homoseksualiteit COC (Amsterdam : NVIH COC, 1980)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Monografie