Voordracht over het woningvraagstuk. - Rosseau, Augustyn (Berchem : Lamoen, 1913)
Bibliotheek E. Anseele
Uitgegeven door de Antwerpse afdelingen van Staatswerklieden der ijzerenwegen
Nederlands
Brochure