Meningen over homosexualiteit : deel 1: de situatie in het bedrijfsleven - de Boer, J.; ten Kroode, H.; Manschot, B. (Amsterdam : Stichting tot Bevordering Sociaal Onderzoek Minderheden, 1974)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Meerdelige publicatie
Keywords: homoseksualiteit; bedrijfsleven