Aux socialistes, aux démocrates, à tous les travailleurs = Aan de socialisten, aan de volksgezinden, aan al de werkers. (Bruxelles : La Presse Socialiste)
Bibliotheek E. Anseele
Propaganda voor Le Peuple en Vooruit
Frans
Nederlands
Brochure