Men mag den vooruitgang vertragen maar niet tegenhouden = On peut retarder le progrès mais non enrayer complètement sa marche. - Bollinckx, M. (S.l. : s.edit.)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Frans
Brochure