Duitsche misdaden in het licht van Duitsche getuigenissen. - Bédier, Joseph (Den Haag : Commissie van Uitgave van Studiën en Documenten over den oorlog, 1915)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure