Kerk en homoseksualiteit : verslag werkzaamheden aktiegroep seksualiteit en religie van september 1970 tot december 1972 - Tielman, Rob (Amsterdam : COC, 1972)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure