Zesde verslag van den toestand en de verrichtingen van het Nederlandsch Verbond van Vakvereenigingen : 1 januari 1912-31 december 1913. (S.l. : Diamantbewerkersbonddrukkerij, 1913)
Bibliotheek E. Ansele
Nederlands
Monografie