De mannen van '80 aan het woord : een onderzoek naar eenige beginselen van de "Nieuwe-Gids"-school. - D'Oliveira, E. (Amsterdam : Maatschappij Voor Goede en Goedkoope Lectuur)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie