Beleidsbrief : gelijke kansen in Vlaanderen voor vrouwen en minderheden - Van Asbroeck, Anne (Brussel : Vlaams ministerie van Brusselse aangelegenheden en gelijke kansenbeleid, 1995)
Fonds Suzan Daniel (FSD)
Nederlands
Brochure