Verzameling der volledige kluchtige en politieke liederen [Bladmuziek]. - Waeri, Karel; Waeri, P. (Gent : Wwe Karel Waeri, 1899)
Bibliotheek E. Anseele
Deze verzameling bevat volgende liederen
Gentsche Spreekwoorden
De expositie van Parijs
De Revue
De Ledenbergsche pompiers
't Kiesexamen
De drankwet 1887
Zollikoffer
De blauwen kiel
Tone de knecht
Mijn zoete Lize
Een enkle Cent
De Worst
De Wereldexpositie van Antwerpen
Caoutchouc
Klaas Avond
Rusland
Eene vergissing
Geene scholen meer!
De tien geboden der vrouw
De vier Senateurs
De Heilige Drijvuldigheid
Kom 't huis
De bataille van Lourdes
Wanne Slimbroek
Voor Weduwen en Weezen
Strome
De nieuwe lasten
Brief aan onze goede vriendin marie De Pauw te Hulst
Een bezoek van Jesus te Roomen
Sint Nikolaas
Hoe rijmt men dat te saam
Mijn schoonmoeders testament
De Gentsche verhuizing
Onze Fabrieksmeisjes
De zeven hoofdzonden
De groote Tandentrekster
De Chaskens te Lemberghe
Weverslied
Fliepe en zijn ekster
De pater klokkeluider
De Foore van Jan Casier
Boulanger
De Gentsce Koetsier
Artikel 47
Geen enkel pastoor in den Hemel
Pacificatie
De Vaagmachien
Vrouwennamen
Ballotage Brussel 18 mei 1886
De Prondelmarkt
Dat weet de goede God
De Wandelstol
Niemand heeft verstand in zijn land
Alle spelen
De Beschaving der Wilden
Het Wijf
De reclamatie der Storem (1882)
Rampen der Goden
Eene schildersrekening
't Is al wat ik vertellen kan
Scherreweg
De eerste vrouw
't Zieklien
Ik ben een mensch
De poorte van den Hemel
St-Laber
Pieperkenduik
Van alles wat
De Mosselkaai
De Vischmerkt
Den 8e juni 1882-86
De Controleurs
Den Houtenman
't Nieuw Ministerie
't Zal hij goed zijn
De fransche Cafés
D'Influenza
Het Panamaschandaal
De Wereld binnen duizend jaar
De Chic
De Besten (Duo)
Het vinkje met zijn wijf
Ge moet daarveurne deugniet zijn
't Vrijen
De Oorlog
Was ik slechts een vogel
Huwelijkstwist (Duo)
Ware ik een bloem
Klachten van pastor en koster over gentsch gemeentekerkhof
Den Eiffeltoren
Karnavallied der Lamberts
Hoe laat het is
Den Telefoon
De dood van Pius IX
Vergrooting der Hel
Drinklied
Crême glace!!
De Burgerwacht
De Duiven
Dat gaat er uit
De Kas is leeg
De Velocipede
De dood van Descamps
Taisez-vous Auguste
Boerken Mostaard
Drinklied van Godfried
De nieuwe paus Leo XIII
Rosalia
Lieve Mei
De Dood van Bisschop Lambrecht
Boer Balte
Het Fabrieksmeisje
De Martelaressen der Continues
Helpt uwe Broeders!!!
Het dubbel bier
De broerkens van Ronse
Stientje en Trientje
Naar Congo
Vaughan
Ze zwijgen da ze zweeten
't Sermoen
De Garde Civiek
Het 'Grand succès" van Gent
De betoging van Brussel of de schrik der vrouwen
Terug van Brussel
Komediespel
Het Fransch
'k Ben voor 't ongeluk geboren
Philippe Lemeur
Mietje en Siesken (Duo)
De Lintworm
't Zal wel komen!
Als de vos de passie preekt
Gentsche kafépraat
Breomd proces te Antwerpen
De klachten van Mie Kwak
De Kermistijd (Duo)
Het Geld
St-Nikolaasdag
De begeerlijkheid
't Spleetje van 't Gordijn
De Algemeene Werkstaking
De Wereld
Het Glas
Den drank, of de kafépot
De Grotte van Lourdes (Frankrijk)
Zilveren Bruiloftsdicht
Waschetsmetsdag
Speculatie
De katholieke manifestatie te Brussel
De Loting
Lotelingslied
De Neuze
De Pacificatie van gent Nr 2
Naar Argentina!!!
De groote maneuvres of de kleine oorlog
Tot Wederziens!
De katholieke Schoolpenning
Mijn buurman
Aan mijn lied!
Aan mijn lied!
Beernaert-Pourbaix
De Vier Getouwen
De drij paters
Voor 't Algemeeen Stemrecht
Na lijden komt verblijden
De kl...
Vaders naamdag
Een grafdicht
Uitslag der kiezing van juni 1876
De Wijvenplagers
D.O.M. : Artikel 47
De groote Slag
De klopping
Schoolwet 1842-79
Sequah
Scherreweg
Puntdicht
Vereering der Drie Achten
Miserere Jacobs
Nieuwjaarlied
Het meervoudige stemrecht
Aan den Volksvriend Ed. Anseele
St-Lievenshauthem
Uitslag der kiezing van 11 juli 1878
De Gentsche Historische stoet 1895
Een ronde Vlaamsche jongen (Duo)
De Schoolwet nr 2
Het onafhankelijke Belgie
Strijders op!
De dronkaard en zijne vrouw
Gemente kiezing 29 october 1878
De Algemeene Werkstaking
Er moet van alles zijn
De wereld vergaat
Doctrinarius
De Gentsche Tramway
De afschaffing der keuring van vet vee
Pier van Mechelen
Meizang
Die 't klein niet begeert, is 't groot niet weerd
't pensioenfonds
De kattesteert
De drij Senateurs
Den 1e Mei
't Nieuw Woeste ministerie 1884
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen