Van simpele menschen. - D'Hondt, Gustaaf (Amsterdam : Van Holkema & Warendorf, 1906)
Bibliotheek E. Anseele
Dedicator: D'Hondt, Gustaaf, dedicatee: Anseele, Edward (sr.)
Met autografische opdracht van de auteurr
Nederlands
Monografie