De Bond voor zedelijk onderwijs "The Moral Education League" en zijne werkwijze. - Mouton, J. TH. (Amsterdam : Maatschappij voor goede en goedkope lectuur, 1912)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Monografie