Sociaal-demokratische liederen en gedichten [Bladmuziek] : derde bundel. - BSP (Gent : BSP, 1882)
Deze brochure bevat volgende liederen en gedichten
Wie en wat zijn wij
Het lied van den werkman
Het roode vaandel
De zondebok of dat hebben de socialisten gedaan
De papen in België
Liberaal en katholiek
Wat zoudt gij zonder 't Werkvolk zijn?
Veracht niemand
Het stemrecht voor elkeen
Op! Voor 't stemrecht, op!
Naar Brussel!
Dubbel gezichten
Aan de soldaten
Geen' loting geen' bloedwet meer!
Jubelzang
De groote dag
Kinderspel en geen
Werkmanslied
Bloedige sneeuwvlokken
De vrouwen der commune
Vrijheidslied
Onze tegenvoeter
Het lied van het hemd
No rent!
Een fabel van Gellert : het koetspaard
Een lied van Shelley
De arbeid een vloek
Proeve van een nieuw alphabet op rijm
De Vlaamsche Marseillaise
La Marseillaise
Jubellied ter gelegenheid van het vijf en twintigjarig bestaan der Spinners- en Weversmaatschappij
Verbroederingslied
Internationaal volkslied
Het kanailje
Het asschen kruis
De sneeuwvlokjes
De smid van de vrede
Het lied der Petroleurs
La carmagnole
De carmagnole
Soldaat en internationaal
De theorie van Darwin
De laatste volkenslag
Liberalen denkt gij daar wel aan?
Het gebed van den onwetende
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; poëzie; sociaaldemocratie