Socialistische strijdliederen [Bladmuziek]. - SP-federatie Gent-Eeklo (Gent : SP-federatie Gent-Eeklo.)
Deze brochure bevat volgende liederen
De Internationale
Socialistenmars
De Jonge Garde
Kameraadschapslied
Mariannelied
ABVV mars
Achturenmars
Banierzang
't Is mei
Het Kanailje
Rode Valkenmars
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen; strijdliederen; socialisme