Liederenbundel [Bladmuziek] - De Barst (St. Niklaas.)
Deze bundel bevat volgende liederen
In ons straat
Weg met de nachten die verknechten
De lege en de volle zakken
Uit onze zak
Multinationals
De macht van 't kapitaal
Een wereld zonder knechten - een wereld zonder bazen
Groene peer
Grond, groen en bossen
Wij gaan naar de ster
Drij handen op enen buik
Neem het lot in eigen handen
De sociale partners
Op gij werkers van de wereld
Hand in hand kameraden
Staken is een arbeidsrecht
Staak je mee met ons kameraad
Cherio
Onze rangen groeien aan
De internationale
Ik zou eens wakker willen worden
Bannelingenlied
Vooruit gij volkeren
O dierbaar België
Wacht liever niet op Sint-Joris
Bandiera Rossa
Zolang een mens een mens is
Het racisme
De socialistiese wereldrepubliek
De solidariteit
Belle ciao
En de polies die is niet vies
Arbeiders, studenten op 't kazerneplein
De onkreukbaren
't Apekot
Grândola
Le chant des partisans
't Rood vliegerke
Petrol - solo
Stem BSP
Ermutigung
Wir sind des Geyers schwarzer Haufen
Lusitg, lustig, ihr lieben Brüder!
Es kann ja nicht immer so bleiben
Bundeslied
Dem Morgenrot entgegen
Bandiers Rossa
Solidaratätslied
Die Gedanken sind frei
Die freie Republik
Bürgerlied
Der Baggerführer Willibald
Little Boxes
Seifenlied
Die Moorsoldaten
Die Arbeiter von Wien
Lied
Freifrau von Droste-Vischering
Brüder, zur Sonne, zur Freiheit
Sacco und Vanzetti
Mamita mia
Die Thälmann-Zolonne
O König von Preussen
Die Carmagnole
What did you learn in school today?
On a Waggen bound for Market
Einheitsfrontlied
Lied der Italienischen Partisanen
Nederlands
Frans
Duits
Bladmuziek
Keywords: liederen