Pieter Jelles Troelstra - Harmsma, Tjarda; Stichting Vormingswerk Partij van de Arbeid (Amsterdam Delft : Perscombinatie Brouwer Offset, 1980)
De interviews met W. Drees en de heer en mevrouw Van der Goes van Naters werden gemaakt door Tjarda Harmsma. Tevens werd informatie geput uit de vele brieven die naar aanleiding van de oproep in Voorwaarts aan mensen hun persoonlijke herinneringen aan Troelstra op papier te zetten : G.M. Lieverding, H. Molendijk, A. Kooij, e.a.
Nederlands
Brochure
Keywords: Troelstra, Pieter Jelles