De taak van den wetgever in den tegenwoordigen tijd ten aanzien van de verhouding tusschen werkgever en werknemer in het bedrijfsleven : praeadviezen. - Van Beurden, J.; Kuiper, C.J.; Raaijmakers, Ch. ('s Hertogenbosch : Teulings, 1928)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure