Korte inhoud der lessen gegeven op de studiedagen van den Belgischen Boerenbond : te Leuven op 28, 29, 30 en 31 december 1924. (Leuven : Belgische Boerenbond, 1924)
Bibliotheek E. Anseele
Nederlands
Brochure