The Bubble Knubble Cooperation of Sound [Bladmuziek]. - Vuile Mong en De Vieze Gasten (Zomergem : Vuile Mong en zijn Vieze Gasten.)
Deze brochure bevat volgende liederen
Kleine burgerman
Wie zijn vader heeft vermoord...
Blut
't Is om de poen te doen
Adelita
De onkreukbaren
Eviva Espana
Gerard Plastron
W'emme gien bume
Bal Maskee
Drof motor company
Rebelse meid
Mijn hart zingt boem boem boem tegen het leven
Bella ciao
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen