Ik zing [Bladmuziek] : de suksessen van Will Ferdy. - Will Ferdy-Club (Gent : Theater Allerhande.)
Dez brochure bevat volgende liederen
Ik zing
Fielomeentje
Ik ben Jan de Fotoman
Mooier dan de sterren
Zend hen nog eens een briefje
Soldaat, goede nacht!
Will Ferdy wenst u goeie nacht
Bij de oude molen
's Zondags aan de Dender
Een avond met ons
Nederlands
Bladmuziek
Keywords: liederen